Dagtocht zeilen op Waddenzee en het IJsselmeer

Een dag varen op de Waddenzee of het IJsselmeer is proeven van wind, water en zeilen. Afhankelijk van wind en getij zet de Avontuur vanuit Harlingen koers naar een mooie plek om droog te vallen, of we gaan naar Vlieland of Terschelling voor een kort bezoek. Met collega’s, vrienden een dagje uitwaaien verzet de gedachte en geeft nieuwe ideeën. De professionele catering draagt bij aan een onvergetelijke dag.Aan boord van de Avontuur kunnen ook teamtrainingen georganiseerd worden. Onder leiding van een ervaren Coach worden teamprocessen in beeld gebracht.

Voor een zeilweekend of week bel ons voor de mogelijkheden 06 14395708 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een dagtocht inclusief drankjes en lunch al vanaf 99,- pp 

(bij 30 personen)

 

Weekendje zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer

Rond een uur of acht op vrijdagavond druppelen de gasten voor het weekend binnen en zij worden verwelkomd door de bemanning. Vaak hebben mensen elkaar al een tijd niet gezien en hebben veel met elkaar te bespreken. Tot in de late uurtjes wordt er bijgekletst. De volgende dag na een goed ontbijt geeft de maat uitleg over het schip en het zeilen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een knoop uit te proberen en kan actief meewerken aan boord. Afhankelijk van wind en getij wordt er koers gezet naar een van de eilanden of kan er drooggevallen worden op een van de vele zandbanken van de Waddenzee. Na een ontspannen dag, waarbij iedereen heeft genoten vaart de Avontuur op haar bestemming af. Aan boord van het schip wordt gekookt en met rode konen geniet men na van een mooie dag op het water. Op zondag vaart de Avontuur weer terug naar de vertrekhaven en rond vier uur neemt iedereen afscheid van elkaar.

Een weekendje al vanaf € 116,50 pp

 

Midweek zeilen

Maandag, 10.00 uur. Vol verwachting verzamelt de groep zich bij het schip en gaat aan boord. De bemanning legt uit waar de spullen gezet kunnen worden en na nog wat boodschappen en uitleg over het zeilen, vaart de Avontuur de haven uit. Pas op vrijdag komt het schip weer in de vertrekhaven aan, dus 5 dagen is er tijd om verschillende havens aan te doen, droog te vallen, te leren zeilen en meer te weten te komen over de geheimen van de wadden. Afhankelijk van wind en getij wordt een globale tocht voorbereid, waarbij de mogelijkheid om af te wijken niet wordt geschuwd. In de loop van de week is het voor iedereen duidelijk wat er gedaan moet worden aan boord en zeilt de Avontuur van noord naar zuid en van oost naar west. De groep raakt meer gewend aan elkaar en de meest spectaculaire maaltijden worden voorbereid. Vijf dagen op de Avontuur lijkt wel een maand vakantie.

Een midweek vanaf € 158,- pp

 

Zeilweek op de Waddenzee en IJsselmeer


Vanuit Harlingen wordt een zevendaagse tocht voorbereid. gelet op het tij is het mogelijk om Schiermonnikoog te halen en met de snelheid van de Avontuur moet dit zeker lukken. De boodschappen aan boord, de maat geeft uitleg over het schip en dan eindelijk gaan de trossen los. Zeven dagen scharrelen over de waddenzee. Vastlopen, wachten op het water en weer verder zeilen. Niet gehinderd door tijd en drukte begeven we ons op het mooie wad.

Een week vanaf € 240,- euro pp

 

Wij regelen graag de verzorging aan boord. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk alvast bij eten en drinken.