Overnachten in Monnickendam

LoungeKlipper Avontuur als groepsaccomodatie in Monnickendam

Buiten het zeilseizoen, ongeveer van 1 november tot 1 mei, ligt de Avontuur afgemeerd in de historische haven van Monnickendam. Het schip is te huur als een stilligende groepsaccomodatie, primair als overnachtingsplek voor groepen van 10 tot 22 personen. Maar het is meer dan alleen een plek om te slapen; in het gezellige (en goed verwarmde) dagverblijf kunnen jullie een gezellige avond met elkaar hebben; de compleet uitgeruste keuken  staat tot jullie beschikking voor het zelf verzorgen van een ontbijt, avondmaal of wat je maar wilt. Desgewenst kan ik catering en/of boodschappen regelen als je liever helemaal ontzorgt wilt worden.

Het centrum van Amsterdam en ook beurscentrum de RAI zijn zeer snel bereikbaar, binnen 30 minten met taxi of OV. Aan de haven zijn een aantal prima restaurants en bars te vinden, supermarkt en andere winkels zijn op loopafstand. Gratis parkeren kan gewoon op straat nabij het schip.

De reviews van mijn gasten zijn zeer lovend; aan boord verblijven is gezellig en een unieke ervaring.

De prijs voor het huren van het schip is 745 euro per nacht van zondag tot donderdag. Op vrijdag en zaterdag is de prijs 965 euro per nacht. De extra schoonmaakkosten bedragen 150 euro per verblijf. Het schip wordt minimaal verhuurd voor twee nachten.
Het aantal personen dat aan boord verblijft veranderd niet de prijs. Dekbedden en handdoeken zijn inclusief in de prijs.